52 yazarlı kitap ABD’de yayınlandı

Tarih: 25 Mayıs 2021 Salı 13:52

 

COVID-19’un sosyal hizmetin fonksiyonları üzerindeki etkilerini ele alan, multidisipliner, uluslararası ilk araştırma el kitabı niteliği taşıyan 'Handbook of research on policies, protocols, and practices for social work in the digital world' başlıklı kitap, Mersin Üniversitesi Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fahri Özsungur’un editörlüğünde Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlandı.
Kitapla ilgili bilgi veren Doç. Dr. Fahri Özsungur, kitabın ABD, Türkiye, Almanya, İngiltere, Avustralya, Portekiz, Hindistan, ve Romanya’dan katılım sağlayan 52 yazarın katkıları ile 31 bölümden oluştuğunu, kitapta ayrımcılık, dijital sosyal hizmet fonksiyonları, suça sürüklenen çocuklar, göç, COVID-19, yerel yönetimler, kadın, yaşlılık, liderlik, psikoloji, cinsiyet, etik, otizm spektrum bozukluğu ve sosyal konuların ele alındığını belirtti.
Kitabın 'Teşekkür' bölümünde, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın bir bilim insanı olarak akademik yönü güçlü ve girişimci bir lider olduğunu, vizyoner bakış açıları ile kendilerine ilham kaynağı olduklarını ifade eden Doç. Dr. Fahri Özsungur; katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof.Dr.Ali Kaya ve Prof. Dr. Erol Yaşar'a ve Genel Sekreteri İsa Değirmenciye teşekkür etti.


Etiket: Kitap, ABD, Doç. Dr. Fahri Özsungur,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA