Haftanın Öğretmeni, Züleyha Öğretmen oldu

Tarih: 8 Kasım 2023 Çarşamba 11:15

Mersin’de Milli Eğitim Müdürlüğü her hafta kendi alanlarında gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarla mesleklerinde fark oluşturan öğretmenleri ödüllendiriyor.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, kendi alanında gerçekleştirdiği örnek çalışmalarla mesleğinde fark oluşturan  Mezitli Mezitli Merkez Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Züleyha Nurata Özdemir, ödülle layık görüldü.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitim alanındaki örnek çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenleri her hafta makamında ağırlamaya devam ediyor. Bu haftanın öğretmeni, eğitime sağladığı katkılar ve örnek proje çalışmalarıyla Mezitli Merkez Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Züleyha Nurata Özdemir oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sosyal Bilimleri Öğretmeni Züleyha Nurata Özdemir'i makamında ağırlayarak bu değerli öğretmenin çalışmalarını ve başarılarını yakından tanıma fırsatı buldu.
Milli Eğitim Müdürü Durmuş, eğitim camiasındaki özverili çalışmaların takdir edilmesi ve desteklenmesi amacıyla çalıştıklarını belirterek şunları dile getirdi: "Sizler gibi örnek öğretmenler, mesleğimize büyük katkılar sunuyor ve genç nesillere ilham veriyor. Eğitimdeki özveriniz ve örnek projeleriniz için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA