Demir’in ’Mey-haneci(ler) sergisine Ankara’da büyük ilgi

Tarih: 17 Kasım 2023 Cuma 18:25

Mersin’de yaşayan ünlü fotoğraf sanatçısı Ali Rıza Demir, uzun süredir üzerinde çalıştığı ’Mey-haneci(ler)’ adlı projesini tamamlayarak Ankara’da fotoğraf severlerin beğenisine sunarak, fotoğrafları büyük ilgi gördü.

MAFİAP unvanlı fotoğraf sanatçısı Ali Rıza Demir, Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği'ne (AFSAD) 'Mey-haneci(ler)' projesini fotoğraf sergini açtı. Ali Rıza Demir, Türkiye'nin farklı şehirlerinde çektiği fotoğrafları bir araya getirdiği sergi, Müjgan Güvercinci, Ercay Fotoğrafçılık ve Cadbim katkıları ile Ankaralı fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. 

Fotoğraf sanatçısı Ali Rıza Demir, sergisine gösterilen ilgi nedeni ile kendisini yalnız bırakmayan sanatseverlere teşekkür ederek, "Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği'ne (AFSAD) 'Mey-haneci(ler)' sergimde fotoğraf üzerine keyifli ve güzel sohbetlerle dolu bir akşam geçirdik. Başta AFSAD Başkanı Erkan Karadağ  olmak üzere Yönetim Kurulu'nun nazik davetleri, konukseverlikleri ve katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve fotoğraf severlere çok teşekkür ederim. Sergim 29 Kasım akşamına kadar gezilebilir" dedi.


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA