Tekin, gönüllü kahramanları anlattı

Tarih: 24 Kasım 2023 Cuma 17:54

Mersinli fotoğrafçı Ümit Tekin, Tarsus Fotoğraf Derneği’nde yaptığı gösteri de ’Gönüllü Kahramanlar UMKE’yi anlattı.

Mersin Fotoğraf Derneği üyesi fotoğrafçı Ümit Tekin, yıllardır gönüllü olarak fotoğraflarını çektiği UMKE'yi 'Gönüllü Kahramanlar UMKE' göstersi ile gözler önüne serdi. 
Fotoğrafçı Ümit Tekin'in gösterisi Tarsus Fotoğraf Derneği'nde gerçekleşti. Mersin Fotoğraf Derneği Başkanı Mevlüt Özalp, Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Altak Gökçek ile çok sayıda fotoğraf severin hazır bulunduğu gösteride, fotoğrafçı Ümit Tekin, yıllardır çektiği fotoğraflardan yaptığı seçkiyi beğeniye sundu. 
Ümit Tekin, uzun yıllardır UMKE için gönüllü çalışarak her koşullarını fotoğraflaya çalıştığını dile getirerek, göz önünde bulunmayan UMKE'nin imza attığı başarıyı da gözler önüne serdi.
Ümit Tekin, gösteride kendisini yalnız bırakmayan fotoğrafseverlere teşekkür ederek, UMKE için gönüllü çalışmaya devam edeceğini söyledi.  



 


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA