Doktordan ödüllü fotoğraf gösterisi

Tarih: 24 Kasım 2023 Cuma 18:01

Mersin’de fotoğrafçı-doktor Metin Gönen, son 2 yılda yurt içinde ve dışında girdiği yarışmalarda ödül alan fotoğraflarından sunduğu gösteri büyük ilgi gördü.

Mersin'de fotoğrafçı-doktor Metin Gönen, yurt içinde ve yurt dışında katıldığı yarışmalardan ödül alan fotoğraflarından oluşan gösteriyi fotoğraf severlerin beğenisine sundu. 
Fotoğrafçı-doktor Metin Gönen'in gösteri Mersin Fotoğraf Derneği'nde gerçekleşti. Mersin Fotoğraf Derneği Başkanı Mevlüt Özalp ile dernek üyelerinin hazır bulunduğu gösteride, Doktor Metin Gönen, son 2 yılda çektiği ve yurt için ve yurt dışında düzenlenen yarışmalarda ödül alan çok sayıdaki fotoğraflarının gösterisini yaptı. Sokak, makro ve potre fotoğraflardan oluşan gösteri, fotoğrafseverlerden büyük ilgi gördü.
Gösteri sonunda konuşan Doktor Metin Gönen, gençlik yıllarında uğraştığı fotoğrafçılığı üniversite yıllarında bıraktığını dile getirerek, 2 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile geldiği Mersin Fotoğraf Derneği'nde bu serüvenine yeniden başladığını söyledi. Fotoğrafın kendisini mutlu ettiğini, yeni yerler ve insanlar tanışmasına neden olduğunu dile getiren Gönen, asıl ilgi alınının sokak fotoğrafçılığı olduğunu da sözlerine ekledi.




 


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA