Doktor başkandan kaza geçiren çocuğa ilk müdahale

Tarih: 15 Aralık 2023 Cuma 14:56

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan mahalle ziyaretleri sırasında talihsiz kaza geçiren bir çocuğa ilk müdahaleyi yapması büyük takdir topladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sabahın erken saatlerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Hafta sonlarında ve mesaisin belli dönemlerinde vatandaşların ücretsiz bir şekilde sağlık kontrollerini yapan Başkan Bozdoğan, ziyaretleri sırasında bir çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hekimlik görevini yerine getirdi. Sağlık kontrollerinin ardından gerekli yönlendirmeleri yaptı.

BOZDOĞAN: KÜÇÜK EVLADIMIZIN İLK MÜDAHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Mahalle ziyaretlerimiz sırasında talihsiz kaza geçiren küçük evladımızın ilk müdahalesini gerçekleştirdik, gerekli yönlendirmeleri yaptık. Evladımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.


Etiket: mersin, tarsusbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA