Michaela Astro’dan müthiş öngörü

Tarih: 9 Şubat 2024 Cuma 13:18

Şöhretini Astrolog olarak ülke sınırları dışına taşıyan Michaela Astro, Milli Rallici Merve Mermer Türkiye’nin Paris Hilton’u olacağını iddia etti.

Şöhretini Astrolog olarak ülke sınırları dışına taşıyan Michaela Astro, yaptığı öngörülerle tüm dikkatleri üzerine çekerken her iddiasında haklı çıktı. Cemiyet ve iş dünyasından danışanlarına hizmet vermeye devam eden Michaela Astro, iş ve cemiyet hayatının ünlü ismi Milli Rallicimiz Merve Mermer için öyle bir öngörüde bulundu ki şaşkınlık yarattı. Yıldız haritasına baktığı Merve Mermer’in iş dünyasında yapacağı her işte zirve olacağını ifade ederken magazin dünyasında da büyük başarılara imza atacağını ve Türkiye'nin Paris Hilton'u olacağını dile getirdi. Merve Mermer’in şöhretinin uluslararası boyuta ulaşacağını da sözlerine ekleyen Michaela Astro. Son dönem cemiyet hayatında yıldızı bu kadar parlak kimse görmedim vurgusunu yaptı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA