Geleceğin dansçıları ödüllendi

Tarih: 12 Şubat 2024 Pazartesi 17:24

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Ananasanat Dalı öğrencileri, uluslararası yarışmada birincilik ödülünün sahibi oldu.

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Ananasanat Dalı öğrencileri 12. sınıf öğrencileri Derin Kazancı, Berilsu Kekeç ve Ekinsu Kurtulmaz, International Berussa Ballet and Contemporary Dance Competition 2024 Yarışması’nda birincilik ödülünün sahibi oldu.
Koreografisini Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçısı aynı zamanda Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Anasanat Dalı Öğretim elemanı Mahmut Akyol’un gerçekleştirdiği performanslarıyla bu önemli başarıyı elde eden Derin Kazancı, Berilsu Kekeç ve Ekinsu Kurtulmaz, Devlet Konservatuvarı ve Mersin Üniversitesini  uluslararası alanda başarıyla temsil etmiş oldu.


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA