Galataspor’dan Demir’e ziyaret

Tarih: 4 Mart 2024 Pazartesi 15:55

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta mücadele eden Mersin Galataspor Kadın Futbol takımından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kenti Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup lider olarak temsil eden Mersin Galataspor Kadın Futbol takımı Başkanı ve Teknik Direktörü Yunus Emre Erdem, yönetim kurulu üyesi İbrahim Aktaş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara, Kadınlar Futbol altyapı antrenörleri Canan Kuzgun, Yekta Direk, Erkek takım antrenörü İsmail Kara ve kadın A takımı futbolcularını kabul etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Demir, Mersin Galataspor Kadın Futbol takımı sporcuları ile tek tek tanışarak şunları söyledi; "İlimizi Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta göstermiş oldukları büyük mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sizlerin bu azmi gayretiyle elde ettiğiniz başarılardan dolayı İl müdürlüğü olarak her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle grubunuzda namağlup lidersiniz. Hedefiniz olan 2. Lig yolunda siz kıymetli sporcularımıza, antrenörlerinize teknik ekibe ve yönetiminize yürekten başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Mersin Galataspor Kadın Futbol takımı Başkanı ve Teknik Sorumlusu Yunus Emre Erdem ise ilimizi Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta temsil ettiklerini belirterek şunları kaydetti; 3. Ligde mücadele eden kadın Futbol takımımız şuana kadar oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak 13 puanla lider durumda. Takım olarak hedefimiz bu yıl 2. Lig. Mersin Galataspor olarak 4 kategoride 400 kadın, 9 kategoride ise 800 erkek sporcu olmak üzere 1200 sporcu ile alt yapı anlamında Mersin’in en başarılı takımları arasında yer alıyoruz. Geldiği günden buyana bizlerden desteklerini esirgemeyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e şahsım ve takımımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar'ında hazır bulunduğu ziyaret toplu hatıra fotoğrafı ile sonlandı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA