Soydan: Emeklilerimize 10 bin TL destek vereceğiz

Tarih: 14 Mart 2024 Perşembe 11:13

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanmaları halinde emeklilere 10 bin lira destek vereceklerini söyledi.

 

Mersin'de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, öğrencilere 10 GB internet, burs ve dijital dershane müjdeleri verirken, emeklileri de unutmayarak, onlara da 10 Bin TL’lik sosyal destek vereceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Dar gelirli vatandaşlarımız ile emeklilerimize destekler vereceğiz. Mersin halkı suyu pahalıya tüketiyor. Biz göreve gelir gelmez su fiyatlarını indireceğiz. Dar gelirli ve emekli vatandaşlarımıza belli limitlere kadar ücretsiz su, ayrıca yine emeklilerimize 10 Bin TL’ye kadar sosyal destek vereceğiz" dedi. 

“SU FİYATLARINI İNDİRECEĞİZ… ÜCRETSİZ SU VERECEĞİZ”

Sosyal belediyeciliğin önemli olduğuna dikkat çeken Serdar Soydan, "Biz göreve geldiğimizde şuan sunulan sosyal yardım ve destekleri daha da arttıracağız. Dar gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Belli limitlere kadar ücretsiz su vereceğiz. Yılların emeğini vermiş, yaş almış vatandaşlarımızı da unutmadık. Emeklilerimize de 10 Bin TL sosyal destek vereceğiz" dedi. 

 

Etiket: mersin, serdarsoydan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA