Yenişehir’de Aşkın Tangız ’Aşkı’

Tarih: 21 Mart 2024 Perşembe 17:19

Mersin’de ’Parti Sizsiniz’ slonganı ile kampanyasını yalnız başına yürüten Yenişehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Aşkın Tangız’a vatandaşlarda gönüllü olarak destek veriyor. Kimileri oturdukları binalara, kimileri de araçlarının camlarını seçim afişlerini asmayı sürdürüyor.

 

Mersin’de uzun yıllardır turizm, eğlence ve inşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla bilinen işadamı Aşkın Tangız, Yenişehir Belediye Başkan adaylığı için bağımsız olarak sahaya inmesinin ardından verdiği mesajlarla da toplumun herkesiminin dikkatini çekerek siyaset gündeminin konuşulan ismi olurken vatandaşlarda gönüllü olarak kampanyasına destek vermeyi sürdürüyor.

Mersin'de Yenişehir Belediye Başkan adayı Aşkın Tangız, çalışmalarını sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Aşkın Tangız'ın verdiği mesajlarda toplumda karşılık bulmaya devam ediyor. Renkli kişiliği ile tanınan ve toplumun herkesimi tarafından sevilen Aşkın Tangız, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler sonrası kent siyasetine damga vurması bekleniyor. 


Etiket: mersin, aşkıntangız,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA