Memleket Partisi adayının aracına silahlı saldırı

Tarih: 27 Mart 2024 Çarşamba 23:51

Mersin’de Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın park halindeki seçim aracına silahlı saldırı yapıldı.

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışmalarında kullandığı park halindeki minibüse pompalı tüfeğiyle kurşunlanırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, seçim çalışmaları için ilçeye bağlı Yüksekköy Mahallesi’ne gitti. Başkan Adayı Bozdoğan, vatandaşlarla bir aradayken, park halindeki seçim aracı kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı saldırı sırasında araç bir çok yerinde kurşun izleri kalırken, saldırgan ise kayıplara yarıştı.
İhbar üzerine bölgeye gelen çok sayıda güvenlik ekibi, saldırı ile ilgili soruşturma başlattı.

Yaşanlardan sonra olay yerine gelen Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın babası Haluk Bozdoğan, "Bugün, alçakça ve haince bir saldırıyla karşı karşıya kaldık! Belediye Başkan adamız Ozan Mehmet Bozdoğan’a Yüksek Mahallesi ziyareti sırasında ateşli silah ile hain bir saldırı düzenlenmiştir. Bu eylemi şiddetle ve nefretle kınıyoruz! Şiddetin ve vahşetin her türüne karşı en sert şekilde tavır alacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz. Bu hain saldırının detaylarına ilişkin derinlemesine bir inceleme başlatılmış olup, sonuçları derhal kamuoyuyla paylaşılacaktır. Demokratik süreci hedef alan bu tür saldırıları asla kabul etmeyecek ve gereken tül adımları atmaktan çekinmeyeceğiz!" dedi.
Yaşanan olay üzerine Memleket Partisi Genel merkezinden de bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
Tarsus Belediye başkan adayımız Ozan Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Belediye başkan adayımızın sağlık durumu iyidir. Bu kurşunlar yalnızca Memleket Partisi'ne ve adayımıza değil, demokrasimize ve Tarsus halkının iradesine karşı sıkılmıştır. Bu alçakça saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar derhal yakalanmalıdır. Saldırılarınıza, baskılarınıza ve alçaklığınıza asla boyun eğmeyeceğiz"


Etiket: mersin, tarsus, ozanmehmetbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA