Polis, Tarsus’taki suç şebekesini çökertti

Tarih: 5 Mayıs 2024 Pazar 15:59

Mersin’in Tarsus ilçesindeki suç şebekesi polisin başarılı teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda çökertildi.


 

Mersin'de, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nin suç örgütleri ve suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sürüyor.
Yapılan çalışmalar sonucunda O.G. isimli şüpheli şahsın liderliğinde suç şebekesi kurulduğu ve bu suç şebekesinin Tarsus ilçesi genelinde silah ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları,  şahıslar arasındaki alacak verecek konularında alacakların ödenmesine aracılık ettikleri ve kasten yaralama olaylarına karıştıkları tespit edilmesi üzerine şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyon neticesinde O.G., E.K., D.D., M.Y., K.P. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslardan M.Y., D.D. isimli şahıslar adli makamlarca denetimli serbestlik ile serbest bırakılırken, suç şebekesi lideri O.G. ve beraberindeki E.K., K.P. isimli şahıslar  tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA