Çağdaş Suseven’e Kırık Gitar bereketi

Tarih: 14 Mayıs 2024 Salı 10:45

Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Çağdaş Suseven, çıkardığı tekli şarkısı “Kırık Gitar” isimli eserinin bereketini yaşıyor.

 Tarzında yakaladığı hızlı çıkış sonrası bir süre ara veren Çağdaş Suseven hayranlarının onu unutmamasıyla kaldığı yerden yoluna devam ediyor.
“Kırık Gitar” isimli şarkısı ve Zeki Müren’in Bursa’daki evi ve sokağında çektiği klip ile yeniden gündem olan Çağdaş Suseven, sahne çalışmalarına da hız verdi. Türk sanat müziğinin hiçbir zaman zannedilen gibi gerilemediğini savunan Çağdaş Suseven, sahnede en çok istek alan şarkılar bizim tarzımız ifadesinde bulundu.
Sanat müziği dinleyicisinin özel olduğunu sözlerine ekleyen Çağdaş Suseven “Tarzımızın dinleyicisi hangi şarkının ne makamı olduğunu dahi biliyor o yüzdende Türk sanat müziğini gerçek yorumculardan dinlemek istiyor. Sahnede bilende bilmeyende okuyor ama rahatsız eden çok var, o yüzdende biz az sayıdaki gerçek icracılar unutulmuyoruz” dedi.
Sevilen yorumcu Çağdaş Suseven, “Kırık Gitar” isimli şarkısını çıkarmasıyla birlikte sahne teklifleri yağmaya başlarken, bu yaz halk konserleri ile de sevenleriyle buluşacağını sözlerine ekledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA