Mersin polisinden kaçak çalışmaya izin yok

Tarih: 18 Mayıs 2024 Cumartesi 14:28

Mersin’de polis 95 ekip 227 personelin katılımı ile umuma açık işletmelerden SPA, sauna, hamam ve masaj salonlarını denetlerken kaçak çalışan 11 yabancı hakkında işlem başlatıldı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kentin huzuru ve güveni için çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.  Bir taraftan huzur ve güveni sağlamaya çalışan Mersin Emniyet Müdürlüğü diğer tarafından da, 95 ekip 227 personel katılımıyla  eş zamanlı olarak  merkez ilçelerde bulunan umuma açık işletmelerden SPA, sauna, hamam ve masaj salonlarını denetledi. 31 farklı iş yerine yapılan uygulamada; Türkiye'de kaçak olarak çalıştığı tespit edilen 11 yabancı uyruklu bayan hakkında gerekli yasal  işlemler başlatılarak  sınır dışı işlemleri için ilgili kuruma teslim edildi.
2 iş yerinde ruhsatsız ve belgesiz şeklindeki usulsüzlükler tespit edilirken; gerekli idari işlemler başlatıldı.
Uygulama sırasınhda hakkında yakalama kararı bulunan 2 kiyi ise ilgili Polis Merkezine teslim edildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA