Başkan Yıldız: Bize emanet edilen bütçeyi daha verimli kullanacağız

Tarih: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 17:28

Mersin’de Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kendilerine emanet edilen bütçeyi daha verimli kullanmak izin çalışacaklarını söyledi.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Belediye hizmetlerinde ihtiyaç duyulan her türlü araç, iş makinesi, ekipman ve malzemelerin bulunduğu, düzenli bakım ve tamir işlerinin yapıldığı teknik birimlerde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, çalışanlar ile sohbet ederek, yapılan işler hakkında bilgiler aldı.

'HALKIMIZIN BİZE EMANET ETTİĞİ BÜTÇEYİ DAHA VERİMLİ KULLANACAĞIZ' 

Başkan Yıldız, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün, belediyenin önemli birimlerinden biri olduğunu belirterek; “Öncelikle kendi imkanlarımızı ve kaynaklarımızı doğru, hızlı ve etkin bir şekilde kullanarak ekonomik ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. “Yüzü Gülen, Nefes Alan Toroslar" için projelerimizde verimliliği ön planda tutacağız. Atölyelerimizde ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayarak, geri dönüşümü de ön planda tutacağız” diye konuştu.


Etiket: mersin, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA