MTOSB Başkanı Tekli’den, kadın girişimcilere destek

Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 17:01

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, GİŞKAD yönetimini kabul etti.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, kadın girişimcilerin önemine vurgu yaparak, "Umut ediyoruz ki kadın sanayicilerimizin ve girişimcilerimizin sayısı gün geçtikçe artar. Biz onların her zaman destekçisi olacağız" dedi.

Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı ve yönetim kurulu üyeleri, MTOSB'yi ziyaret etti. Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret eden GİŞKAD yönetimi, burada yapılan çalışmalar hakkında MTOSB Başkanı Sabri Tekli’den bilgi aldı. Daha sonra Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçen heyet, Okul Müdürü Esma Kök ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadın girişimcilerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Tekli, "Mersin’de birçok başarılı iş kadını büyük işlere imza atıyor. Genç girişimci kadınlarımızın da daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Kadınların azimli ve kararlı duruşu hepimizi mutlu ediyor. Umut ediyoruz ki kadın sanayicilerimizin ve girişimcilerimizin sayısı gün geçtikçe artar. Biz onların her zaman destekçisi olacağız" diye konuştu.

GİŞKAD ve kadınlar olarak ekonomiye daha fazla katkı sunmak istediklerinin altını çizen Beydağı ise "2006 Yılında kurulduk. Amacımız iş kadınlarına mentorluk yapmak. Hedefimiz kadınlarımızın ekonomiye daha fazla katkı sağlaması ve toplum içerisinde, iş alanlarında daha aktif kadın profili yaratmak. Bu konuda verdiğiniz desteklerden dolayı GİŞKAD ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum ifadesini kullandı.

Ziyarette MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat ile Bölge Müdürü Halil Yılmaz da yer aldı. 


Etiket: mersin, mtosb, mersintarsusorganizesanayibölgesi, sabritekli, mersinhaber, mersinekspres, mersinpost, gişkad, mürvetbeydağı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA