Mersin Şehir Tiyatrosu, kaldığı yerden devam ediyor

Tarih: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:02

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ilçe turneleri başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun ilçe turneleri, pandemi tedbirlerinin gevşetilmesi kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Mut'ta sahneye çıkan tiyatrocuların sonraki sonraki durakları Gülnar, Silifke ve Erdemli oldu.

Usta şair ve yazar Sabahattin Ali'nin Sarhoş, Böbrek, Ayran adlı hikâyelerinden sahneye uyarlanan 'Ölümü Ardında Gezdirenler' oyunu ile ilçeleri gezen tiyatro ekibi, tiyatroseverlerle buluşuyor, kültür-sanat Mersin’in her noktasına yayılıyor. Levent Aras ve Ömer Naci Topçu tarafından uyarlanan oyun, yine Ömer Naci Topçu tarafından sahneye konuldu. Ersen Ocak tarafından sahnelennen oyunun yönetmenliğini ise Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak yaptı. Turne kapsamında gidilen Mut’taki Halk Eğitim Merkezi’nde sergilenen oyunu çok sayıda vatandaş izledi.

Mut, Gülnar, Silifke, Erdemli’de de tiyatroseverlerle buluşan ekip, 8 Temmuz Perşembe günü 19.30’da Tarsus Şehir Tiyatrosu Salonu’nda, 13 Temmuz Salı günü 19.30’da Anamur Lisesi’nde, 14 Temmuz Çarşamba günü ise saat 20.30’da Bozyazı Müftülüğü’nde aynı oyunu sahneleyecek. Sınırlı sayıda olan davetiyeler, salon girişlerinden temin edilebilecek. Girişlerde HES kodu kontrolü yapılacak.


Etiket: mersin, mut, mersinbüyükşehirbelediyesi, mersinbüyükşehirbelediyesişehirtiyatrosu, mersinhaber, mersinekspres, mersinpost,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA