Mersin’in temsilcileri Özkan ve Saçıkara, şampiyonluk istiyor

Tarih: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:01

Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Kenan Özkan ile partneri Melike Saçıkara, şampiyon olmak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan yürüme engelli Kenan Özkan, mesai arkadaşı Kübra Melike Saçıkara ile birlikte katılacağı Tekerlekli Sandalye Dans 4'üncü Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübü’nde birçok faaliyete katılan Özkan’ın halter, kürek çekme ve tekerlekli sandalye koşusu gibi yarışmalarda birincilikleri bulunuyor. Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi’nde görevli 40 yaşındaki Kenan Özkan, bugünlerde ise Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından 9 Temmuz’da Antalya’da düzenlenecek olan Tekerlekli Sandalye Dans 4. Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor. Çalıştığı merkezde "Indila-Dernière Danse" şarkısıyla prova yapan Özkan’a aynı birimde çalışma arkadaşı Kübra Melike Saçıkara eşlik ediyor.

"İMKANSIZI BAŞARIYORUZ"
Organizasyonda şampiyonluk hedeflediğini belirten Özkan, "Partnerim Melike ile birlikte Allah izin verirse bu yarışmaya katılacağım. Kayıtları oluşturduk, katıldık. Hedef Türkiye şampiyonu olmak. Vahap Başkanıma bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. O bize imkan veriyor, biz de imkansızı başarıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi bünyesindeki Mola Evi’nde görevli özel eğitim öğretmeni Kübra Melike Saçıkara ise 4 aydır profesyonel anlamda dansla ilgilendiğini belirterek, "2 aydır çalışıyoruz. Partnerim ve iş arkadaşım Kenan Özkan daha önce sporcu ve büyük başarılar elde etmiş. Kendisi yarışmaya katılmak istediğini söyledi. Ben de ona destek olmak amacıyla gönüllü olarak partneri oldum" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinhaber, mersinbüyükşehirbelediyesi, kenanözkan, kübramelikesaçıkara,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA