Başkan Bozdoğan: "Tarsus Tenis Kulübü’nde tüm halkımızın hakkı var"

Tarih: 6 Temmuz 2021 Salı 12:22

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, belediyeye devredilmesi kararlaştırılan tenis kulübünün, kendileri tarafından işletileceğini söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Tenis Kulübü'ne verilen 8 kortlu tesisin yeniden belediyeye devredilmesi kararının ardından ortaya atılan 'Başkan tesisi başkasına verecek' şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "İşletme belediyede olsun, kulüp üyeleri de halk da burayı kullansın istedik" dedi.

Tarsus Belediye Meclisi'nin 2008 yılında aldığı kararla, Gaziler Mahallesi'ndeki 1441, 2936 ve 1448 numaralı adadaki parseller, üzerindeki 8 kort ve sosyal alanları ile birlikte Tarsus Tenis Kulübü'ne tahsis edildi. Sayıştay Genel Kurulu'nun belediyeye ait araziler üzerindeki bu tür tesislerin belediye tarafından işletilmesi yönündeki kararı sonrası, 12 yıl süreyle kulüp tarafından işletilen tesisin yeniden belediyeye devredilmesi konusu meclise taşındı. 6 Ekim 2020'deki meclis toplantısında, tesis işletmesinin belediyeye verilmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine tesisin özel işletmelere verileceği ileri sürülerek, ilçede 'Tenis Kulübüme Dokunma' kampanyası başlatıldı.

İddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, tesisin belediye tarafından işletileceğinin altını çizen Başkan Haluk Bozdoğan, "Tesiste sadece kulüp üyelerinin değil, tüm halkımızın hakkı var. Bu nedenle kulüp yönetimine protokol imzalama önerisi sunduk. İşletme belediyede olsun, kulüp üyeleri de halk da burayı kullansın istedik. Köydeki çocuklar da tenis oynasın istedik. Tesisteki 8 kortun tamamında ücretli kurs veriliyor. Benim düşüncemde olan bir insan tesisi belli bir gruba vermez, halka açar. 'Başkan tesisi alacak, başkasına verecek' diyorlar. Öyle bir şey yok. Halk da orada tenis öğrensin, çayını-kahvesini içsin, yemeğini yesin istiyorum" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan, tarsusteniskulübü,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA