Özkan, Tekerlekli Sandalye Halter Şampiyonası’ndan gümüş madalyayla döndü

Tarih: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 13:00

Kenan Özkan, Tekerlekli Sandalye Halter Türkiye Şampiyonası’nda 105 kilo kaldırarak ikinci oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin özel gereksinimli personeli Kenan Özkan, Tekerlekli Sandalye Halter Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Özkan, "Şeytanın bacağına çelmeyi taktık ve ikinciliği yakaladık" dedi. 

Belediyeye bağlı Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde görev yapan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 40 yaşındaki sporcusu Kenan Özkan, 8-9 Ağustos’ta Adana’da gerçekleştirilen şampiyonada kendi adına bir ilke imza attı. Önceki şampiyonalarda iki kez üçüncülük ve bronz madalya kazanan Özkan, bu kez 105 kilo kaldırarak ikinci oldu ve gümüş madalya aldı.

Halterin yanı sıra; kürek çekme, dans ve tekerlekli sandalye koşusu gibi birçok dalda dereceleri bulunan Özkan, "İmkan verdiler, imkansızı aştık. İki kere üçüncü olduk. Şimdi de Türkiye ikincisi olduk. Şeytanın bacağına çelmeyi taktık ve ikinciliği yakaladık. Allah’ın izniyle seneye de birincilikle dünya rekorunu kıracağız. Allah izin verirse amacım dünya şampiyonluğu elde etmek" dedi.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, kenanözkan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA