Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne doğru

Tarih: 12 Ağustos 2021 Perşembe 11:14

19’uncu Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 11 Eylül’de başlayacak.

Bu yıl 19'uncusu düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 11 Eylül-02 Ekim 2021 tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak. Etkinlikler pandemi tedbirleri çerçevesinde ağırlıklı olarak açık hava mekanlarında gerçekleştirilecek.

Sanat Etkinlikleri Derneği'nin öncülüğünde hayata geçirilen, yerli ve yabancı solist ve müzik topluluklarını Mersin’de ağırlayacak olan festivalde; Sanat Ödülü, Kent Ödülü ve Nevit Kodallı Genç Yetenek Ödülü, olmak üzere üç dalda ödüller de dağıtılacak. Resmi kurumlar, yerel yönetimler, odalar, ülke temsilcilikleri, dernek ve kulüpler ve özel sektör tarafından desteklenerek 19 gün sürecek bir müzik şölenine imza atılacak. 

11 Eylül'de başlayacak olan ve pandemi nedeniyle genellikle açık havada gerçekleştirilecek etkinliklerin programı, Ağustos ayı içerisinde düzenlenecek bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak. Müzik şöleni 2 Ekim'de sona erecek.


Etiket: mersin, mersinuluslararasımüzikfestivali, müzik, festival,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA