Rüya ödüle doymuyor

Tarih: 31 Mart 2024 Pazar 12:42

Yönetmenliğini Mert Yaran yaptığı kısa metrajlı ’Rüya’ adlı film ki ayrı festivalden Uluslararası en iyi kısa film ve bir festivalden de Uluslararası en iyi senarist ve senaryo ödülünü aldı.

Nijerya ,Hindistan ,Tayland  ve İngiltere de gösterime girerek ödüllerle dönen senaryosunu Hamide Mete’nin kaleme aldığı  kısa metrajlı film 'Rüya' iki ayrı festivalden Uluslararası en iyi kısa film ve bir  festivalden de  Uluslararası en iyi senarist ve  senaryo ödülünün sahibi oldu.

Medya sponsorluğunu Dergi Suare’nin  üstlendiği  filmin başarılı yönetmeni  Mert Yaran şöyle konuştu: ‘’ Rüya üzerine çok çalıştığımız bir proje oldu, karşılığını almak çok güzel bir duygu. Çok heyecanlıyız, filmimiz bir çok ülkede gösterime girdi ve ödüller aldı. Ülkemizi “Rüya” adlı kısa filmimiz ile yurtdışında temsil ettiğimiz için gururluyuz. Bir çok ülkeye daha gitmesini temenni ediyorum umuyorum ki devamı gelecektir ’’ dedi


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA