İlk nikahını kıyan Sarıyıldız’dan genç çifte nasihat

Tarih: 27 Nisan 2024 Cumartesi 15:18

Mersin’de yerel seçimlerin sonrasında göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıyan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, genç çiftte önemli tavsiyelerde bulundu.

Mersin'de Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, yerel seçimlerin sonrasında göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıyıp Seher Askay ile Salih Akın çiftinin ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Akdeniz Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen törende Eş Başkan Sarıyıldız, genç çiftlere nikah cüzdanlarını vererek ömür boyu sağlık ve mutluluk diledi. Evlilikte, karşılıklı sevgi ve saygının korunmasının önemine dikkat çeken Sarıyıldız; “Genç arkadaşlarımızın evliliğini gerçekleştirdiğimiz bu tören, aynı zamanda belediye başkanı olarak da kıymış olduğumuz ilk nikah. Bu vesileyle çiftimizin ve ailelerinin sevinçlerini, heyecan ve mutluluklarını da paylaşmış olduk. Mutlu ve huzurlu bir evliliğin sırrı, karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma içinde olabilmektir. Dilerim genç çiftimiz güzel bir birliktelik yaşayıp, kendilerine, aileleri ve halkımıza hayırlı evlatlar yetiştirir. Güzel ve örnek bir evliliğe adım atmanızı diliyorum. Evliliğinizin hayırlı olmasını diliyor, sizlere, ailelerinize ve sevdiklerinize ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, evliliğe adım atan gençlerden ve şahitlerden onay aldıktan sonra çiftin nikahını gerçekleştirdi, ardından aile cüzdanını solandan yükselen alkışlar altında geline teslim etti.


Etiket: mersin, akdeniz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA