Bozdoğan, 5 bin vatandaşın sağlık sorununa el attı

Tarih: 3 Ocak 2024 Çarşamba 15:01

Mersin’in Tarsus ilçesinde ’Doktor Başkan’ olanak bilinen Haluk Bozdoğan, ilçede 5 bin vatandaşın sağlık sorununa el attı.

Mersin'de, Tarsus Belediye Başkanlığı'nı beş yıldır sürdüren Dr. Haluk Bozdoğan, izin günlerini ve istirahat saatlerini hastalara ayırarak toplamda 15 bin vatandaşa ulaştı. Başkanlığının yanı sıra hekimlik konusunda faaliyetlerine gece gündüz demeden devam eden Bozdoğan, halkın sağlık sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen çabayı sarf ediyor.

Kentin sorunların çözülmesine yönelik proje ve çalışmalara imza atan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkı ile iç içe olarak boş zamanlarını ve mesaisinden artan zaman ile her hafta sonunu vatandaşların dertlerine derman olmaya ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana hasta vatandaşların ücretsiz olarak muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, toplamda 15 bin vatandaşın sağlık sorunlarını dinledi, yönlendirme gerçekleştirdi.

'HALKIMIN DERDİ BENİM DERDİMDİR'

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan  “Halkımın derdi benim derdimdir. Bu yüzden kalan her vaktim onların sağlık sorunlarını dinliyor, zaman ayırıyorum.” dedi.


Etiket: mersin, tarsusbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA