Toroslar’dan kan bağışı

Tarih: 7 Şubat 2024 Çarşamba 14:23

Mersin’de Toroslar Belediyesi “Paylaşmak senin kanında var!” sloganıyla düzenlenen kampanyasına personeli ile destek verdi.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Türk Kızılayı Mersin Şubesi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlenirken “Paylaşmak senin kanında var!” sloganıyla düzenlenen kampanyaya belediye personelinin yanı sıra vatandaşların katılımı yoğun oldu.

Toroslar Belediyesi ana hizmet binası yanında, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kampanyada; doktorlar tarafından yapılan sağlık kontrollerinin ardından gönüllü personel ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

'KAN BAĞIŞI, SOSYAL BİR SORUMLULUKTUR'

Kan bağışı kampanyasına destek veren belediye personeline ve hemşehrilerine teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Kan, acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Her sağlıklı ve kan verebilecek durumda olan vatandaşın bu bilinçle bağış yapması son derece önemlidir. Bu konuda Kızılayımızın da ciddi ve başarılı çalışmaları var. Kan bağışı kampanyasına desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.


Etiket: mersin, toroslarbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA